Tilausten käsittely

Pyrimme käsittelemään arkisin klo. 12:00 mennessä tulleet tilaukset jo samana päivänä. Klo 12:00 jälkeen tehdyt tilaukset käsitellään pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä. Suurempien kampanjoiden aikana toimitusaika voi olla pidempi.

Huomaa, että saadessasi toimitusvahvistuksen klo 16:00 jälkeen, tilaus todennäköisesti postitetaan vasta seuraavana päivänä.

Toimitustavat

Tällä hetkellä käytössä on seuraavat toimitustavat:

Kirje 3,00€

Pienemmät tuotteet lähetämme kirjeenä ja ne toimitetaan suoraan postilaatikkoosi. Kirjeistä, joita ei voida toimittaa postilaatikkoon saat ilmoituksen, jonka avulla voit noutaa ne ilmoitetusta toimipaikasta. Huomaa, että me emme voi vaikuttaa siihen, toimitetaanko kirje postilaatikkoon vai joudutko noutamaan sen postitoimipaikasta. Tämä riippuu postilaatikosta/-luukusta. Kirjeisiin ei ole mahdollista saada seurantaa. Kirjeet jaetaan vastaanottajille pääsääntöisesti 2-4 päivässä tilauksen käsittelystä.

Postipaketti alk. 7,90€ – ILMAINEN YLI 50€ TILAUKSIIN!

Toimitus valittuun noutopisteesen, pakettiautomaattiin (Smartpost) tai toimipisteeseen. Paketti on noudettavissa pääsääntöisesti päivän kuluttua tilauksen käsittelystä.

Posti Pikkupaketti 5,90€

Pieni paketti, jonka Posti pyrkii toimittamaan suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Paketeista, joita ei voida toimittaa postilaatikkoon saat ilmoituksen, jonka avulla voit noutaa ne ilmoitetusta toimipaikasta. Paketti on perillä pääsääntöisesti 2-3 työpäivän kuluttua tilauksen käsittelystä.

Posti Kotipaketti alk. 15,44€

Posti on yhteydessä vastaanottajaan pääsäntöisesti seuraavana työpäivänä ja sopii jakeluajan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä.

Tällä hetkellä tilauksen noutaminen ei ole mahdollista, kaikki tilaukset toimitetaan Postin välityksellä.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!
Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.
Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome :)
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here

0